Ski-kleding van kwaliteit!

Ski-kleding kopen

Bekijk het assortiment

Skibroeken

Alle specificaties van een goede skibroek

Skibroeken zijn een essentieel onderdeel van een complete wintersportoutfit. Een skibroek houdt u warm en droog tijdens het skiën en beschermt u tegen vallen en stoten in de sneeuw. Een speciale skibroek zit comfortabeler als een gewone spijker- of joggingbroek, om u meer bewegingsvrijheid te geven zodat u veilig van de piste af kunt dalen. Zorg tijdens uw wintersport voor goede ski kleding, en dus voor een goede skibroek dames, om uzelf goed te beschermen tijdens de vakantie. Met deze skibroeken specificaties weet u precies waar uw skibroek aan moet voldoen.

Waarom een skibroek?

Waarom zijn er nu precies speciale skibroeken nodig bij het skiën? Simpelweg omdat een normale spijkerbroek of joggingbroek niet voldoende bescherming biedt tijdens de wintersport. Vooral als u net met skiën begint, zult u merken dat u vaak met uw billen in de sneeuw belandt. Een gewone broek beschermt niet goed genoeg tegen de natte sneeuw waardoor u snel door de kou gegrepen kan worden. Wanneer dit gebeurt, kunt u verkrampt gaan skiën en daarmee wordt de kans op een blessure wel degelijk vergroot. Skibroeken zijn dus van levensbelang.

Skibroeken specificaties

  • Skibroeken moeten comfortabel zitten om uw bewegingsvrijheid te optimaliseren tijdens het skiën.
  • Skibroeken moeten uw lichaam op temperatuur houden om soepele spieren te behouden zodat u in beweging kunt blijven.
  • Skibroeken hebben meestal een waterdichte, maar ademende buitenlaag met dunne isolatielaag daaraan toegevoegd. Zo bent u beschermd tegen zowel de sneeuw als lichaamsvocht.
  • Skibroeken beschermen u tegen vallen en stoten.
  • Speciale skibroeken bevatten beschermende stukken op bijvoorbeeld de knieën en billen, om bij veelvuldig vallen het lichaam extra te beschermen.
  • Voor een skibroek van een bekender merk betaalt u meer, maar is dan ook kwalitatief een stuk beter. /goedkope skibroeken gaan vaak niet lang mee en beschermen u niet optimaal.

Onder een skibroek…

Skibroeken zijn geschikt voor de meeste wintersportvakanties. Gaat u echter skiën in een kouder gebied dan normaal, is een extra onderlaag onder de skibroek geen overbodige luxe. Hiervoor wordt thermo ondergoed of thermokleding gebruikt. Met deze thermokleding creëert u een tussenlaag tussen uw ondergoed en de skibroek waardoor warmte beter vastgehouden wordt. Hierdoor bent u verzekerd van extra warmte en kunt u in alle veiligheid van de skipistes genieten. Bekijk onze skibroeken, die voldoen aan alle specificaties, nu in onze webshop en verzeker uzelf van een kwalitatieve ski kleding tijdens uw wintersportvakantie.